Εκτύπωση
PDF
15
Οκτώβριου
2011

Οδοντικά Εμφυτεύματα

implantΜάθετε για τους τρόπους που μπορούμε να βελτιώσουμε το χαμόγελό σας. Η ελειψη ένος δόντιου  ή περισσοτερων, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το χαμόγελό σας, την αυτοπεποίθησή σας και τη γενική σας υγεία. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τα δόντια θα μετακινηθούν από τις θέσεις σε μια προσπάθεια να καλύψουν  το κενό ενός δοντιού που λείπει, και  η γνάθος σας μπορεί να αλλάξει ή να δημιουργηθουν σε αυτη μη αναστρεψημες βλαβες. Αυτό μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή σας . Η απουσία  ένος δόντιου  ή περισσότερων  μπορεί να δημιουργησει  δύσκολιες στον ασθενη  να φάει ορισμένα τρόφιμα,και στη φυσιοναμια του την αισθητικη του παρουσια (χαμογελο-ομιλια ). Αν σας λείπει ένα δόντι - ή πολλα δόντια -το ιατρείο μας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα οδοντικά εμφυτεύματα για να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε  το χαμόγελό σας.

Το οδοντικο εμφυτευμα λειτουργεί σαν μια ρίζα δοντιού.

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι μια μικρή βίδα τιτανίου που είναι ενσωματωμένη  στη  γνάθο σας, μια μακροχρόνια και ασφαλής αποκατάσταση. Μια στεφανη τοποθετειται  στη συνέχεια στο εμφύτευμα, δίνοντας  την εμφάνιση  ένος  φυσικόυ  δόντιου.

Τα εμφυτεύματα μπορουν  επίσης να χρησιμοποιηθουν  για να εξασφαλίσουν  τη σταθεροτητα μιας οδοντοστοιχίας, εμποδίζοντάς την να μετατοπίζεται στο στόμα σας.