Εκτύπωση
PDF
15
Οκτώβριου
2011

Στοματική Υγιεινή

dental restoration colΌλοι γνωρίζουμε ότι καθημερινά βούρτσισμα και χρήση οδοντικού νήματος είναι κρίσιμη για τη διατήρηση υγιών δοντιών και των ούλων,αλλά δεν φροντίζει για όλα! Είναι πολύ σημαντικό να έρθετε στο Ιατρείο μας για τις τακτικές επισκέψεις υγιεινής.Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, παρέχουμε τα δόντια και τα ούλα σας με εναν λεπτομερή καθαρισμό, την επιθεώρηση και προληπτική συντήρηση.

Επίσης,  την αφαίρεση πέτρας (συσσώρευση) - και λείανση των επιφανειών - αφαιρώντας μικρές κηλίδες. Μπορείτε επίσης να λάβετε θεραπεία φθορίου για να βοηθήσει την καταπολέμηση της τερηδόνας.

Οι ορισμοί αυτοί αποτελούν βασικό μέρος της προληπτικής συντήρησης. Θέλουμε να σας δώσουμε οδηγείες για το βούρτσισμα και το οδοντικό νήμα σωστά, και να εξετάσουμε τα δόντια και τα ούλα σας για πιθανά προβλήματα.

Αν τα δόντια σας απαιτούν αποκατάστασης της εργασίας, είναι σημαντικό να μάθετε όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να αποφευχθεί η διάσπαση από τη διάδοση.

Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχονται τα ούλα σας , γιατί η περιοδοντική νόσος (ουλίτιδα) μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας - συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών προσβολών. Η τακτική υγιεινή των επισκέψεων της ομάδας μας  εντοπίζουν τα προβλήματα και να αναλαβάνουν δράση αμέσως για την πρόληψη τους.